dissabte, 2 de maig del 2009

Bon dia

Hola a tots i a totes. Som La cosa aquella i ens agraden els entrepans de tonyina amb olives, els crepuscles estiuencs i les catàstrofes nuclears a gran escala. No cerquem la fama ni els diners, només volem dones i diners. Què? res.
Es por lo susodicho que requerim de la vostra col·laboració i us demanem que deixeu comentaris compulsivament opinant sobre la música que podeu escoltar en aquest blog. Estem oberts a tot tipus de crítiques: constructives, destructives, decoratives, taxatives i mallorquines. Volem saber si la nostra música és guai o és una puta merda, perquè qui té la última paraula sou vosaltres, adorable públic (osti quin tio tan pilota).
De les vostres opinions depèn que aquest grup es decideixi a actuar properament i per primera vegada en directe davant de persones de veritat en comptes de fer-ho davant d'una paret. Haha.

Fins aviat.

2 comentaris:

  1. Perquè la gent pugui opinar has d'haver penjat alguna cosa. Perquè la gent pugui opinar has d'haver penjat alguna cosa.

    ResponElimina
  2. Espera espera, ja hi ha coses penjades.

    Perquè la gent pugui opinar algú se les ha d'haver escoltat mai. Perquè la gent pugui opinar algú se les ha d'haver escoltat mai.

    ResponElimina